Sunday, April 3, 2016

Everything Starts Now

On April 1, 2016 we went to Lantana St, Cubao and to a church named Immaculate Concepcion Cathedral for our CFA graduation and moving-up ceremonies.

At first, we went in line to register. Second, we gathered together to final-practice our song. We waited until 10:00 am for the holy mass to start. Afterwards, the ceremony for the batch 2. We marched to our assigned seats on the front with our parents on our side.

Our grade-school head, Ms.Rita Yokingco, announced our names one by one to receive our certificates and medal awards on the stage and to have our family picture taken with Bro. Bo Sanches, our school founder.

While waiting for my name to be called, I felt nervous the whole time but then I felt proud and happy when it was over. I got 2 medals for loyalty and for character award which is Forgiveness

My classmates, Mico and Maida and I talked about of our recent entrance tests in other schools and where to live. We also played some Filipino games and exchanged a lot of jokes with each other.

To all my good CFA classmates and friends - Maida, Mico, Mau, Mandy, Paul, Nathan, Echo and Belle, congratulations and I just hope I could see them all again soon. And to my parents, parent coach Ms. Imee Binay and most of all to Jesus, I give my loving thanks.

I am so excited now to turn Grade 7 because I am gaining more knowledge.  And as I go to the new school, I will surely meet new friends

Friday, April 1, 2016

Congratulations, Zek!

To our dearest Zek,
How time flies!

We can still remember you as our young energetic toddler who runs around tirelessly and aimlessly towards anything that catches your attention.
Now, you are a fully grown-up boy knocking at the door of adolescence. We are very proud of you and all your accomplishments in our home-school learning and life-fulfilling experiences.
We did have a "colorful" home-learning experiences because during challenging times, I saw red, then you turn blue. But at the end of the day, we can see the white light at the end of the tunnel. We always saw it through the bad times.

You are a smart and loving boy. You will always be. And if you master the art of focus and hard work, we believe in our hearts that you will be a successful student and a significant person for life.
Congratulations to you, our proud graduate!
We love you very much!
Daddy, Mommy and Aim

Word Play

1.     Who is the actor that likes changing weather?
Answer: Liam Season

2.     Who is the Autobot that cannot be seen?
Answer: Iron HIDE

3.     Who is the Decepticon robot that likes to block?
Answer: Barricade

4.     What do you call a tower full of pizza?
Answer: Leaning Tower of Pizza

5.     What is the favorite movie of rabbits?
Answer: Hoppit

6.     Who is the Autobot that likes music?
Answer: Jazz

7.     Why does Darth Vader’s army always bring umbrellas?
Answer: Because they are Storm-troopers

8.     What is the pogostick’s favorite season?
Answer: Spring

9.     What happens when the Flash falls into a water?
Answer: He becomes Splash

10.  Who is the Star Wars character that always wins?
Answer: Obi-WON Kenobi

11.  What do you call a bread spread that has many colors?
Answer: Butterfly

12.  Who is the Star Wars character that likes to mental-exercise?
Answer: Master Yoga

13.  Why can Batman drive well at night?
Answer: Because he is Bruce Way.

.(Daddy R: Zek has always been fond of reading jokes and amongst his favorite booklets are those old copies of our Snoopy and Archie digests. He also loves reading K-Zone magazine and guess what section he immediately flips onto as soon as he holds a copy? Your guess is right – Jokes Section! So it is not a surprise anymore that every time out-of-the-blue, he would blurt out a joke to us or his friends or cousins. Above are some of his “originals” and surely more will come. :D)